Μόνο στην Πάτρα αυτά! Πελάτες κλειδώνονται σε καφέ για να αποφύγουν τα πρόστιμα

Προσοχή! Κύκλωμα κατέκλυσε με νοθευμένο καφέ την αγορά

Μοίρασε πρόστιμα η αστυνομία.

Τραγελαφικές είναι οι εικόνες που περιγράφονται από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thebest.gr για όσα συμβαίνουν στην Πάτρα, μετά και την παράταση στο κλείσιμο του λιανεμπορίου και της εστίασης.

Καταστηματάρχες αλλά κυρίως ο κόσμος φαίνεται να αντιδράει και να σπάει το lockdown με κάθε τρόπο ακόμα και για να πιει καφέ. Αυτό συνέβη σε καφέ της πόλης στην οποία πελάτες μπήκαν για να απολαύσουν τον καφέ τους αντί να τον παραλάβουν με take away.

Οι αρκετοί πελάτες και ο ιδιοκτήτης του καφέ στα Δεμένικα Πατρών βρισκόντουσαν μέσα στο κατάστημα όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία 3 περιπολικών που είχαν καταφθάσει στην περιοχή για έλεγχο. Η αντίδρασή τους ήταν να κλειδωθούν στο καφέ και να περιμένουν τα περιπολικά να τους αφήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr η αστυνομία όχι μόνο δεν έφυγε αλλά περίμενε στον εξωτερικό χώρο του καφέ να έρθει εισαγγελική εντολή για άνοιγμα του καταστήματος. Τελικά οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ ειδοποίησαν κλειδαρά να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα.

Τότε ξεκίνησαν να μοιράζουν πρόστιμα σε ιδιοκτήτη και θαμώνες. Οι 6 θαμώνες δέχτηκαν 600 ευρώ πρόστιμο ο καθένας, 300 για μη χρήση μάσκας και 300 για άσκοπη μετακίνηση. Ο ιδιοκτήτης δέχτηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και θα περάσει από αυτόφωρο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.