Bόμβα Κακλαμάνη! Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Φουρθιώτη στη Βουλή

Στεγνό άδειασμα Κακλαμάνη σε Μηχαλίδου

Η δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής για όσα διαδραματίζονται με τον παρουσιαστή.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και πήρε ανοιχτή θέση για το φλέγον ζήτημα των ημερών με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού εργασίας Νίκου Βρούτση για τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

«Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής, υπουργός δεν το έχω ξαναδεί αυτό» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης δηλώνοντας ότι ούτε ως δήμαρχος δεν είχε ξαναδεί τέτοια περίπτωση όπως αυτή του παρουσιαστή και δε δικαιολογείται τέτοιος αριθμός προστασίας στον Μένιο Φουρθιώτη.

Μάλιστα απαντώντας για το θέμα της εφημερίδας που επέλεξε ο κος Βρούτσης να μιλήσει αλλά και το πώς το θέμα έφτασε στη Βουλή, ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολύ καλά και έφερε το θέμα στο κοινοβούλιο με ερώτηση.

Ο ίδιος, μάλιστα, περιμένει όπως είπε την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη μεγάλη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η ΕΛ.ΑΣ στον δημοσιογράφο των Αποκαλυπτικών. «Και εγώ αν ήμουν αντιπολίτευση και είχε γίνει αυτό το πράγμα θα περίμενα απάντηση, ας μην κρυβόμαστε» πρόσθεσε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστήριξε ότι η αλλαγή του κου Βρούτση από το υπουργείο δεν είχε σχέση με το γεγονός που καταγγέλλεται στο υπουργείο Εργασίας. Παρόλα αυτό ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας,  θα πρέπει να διερευνήσει τις καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.