Ο «χαμένος» Τσιόδρας θα ξαναεμφανιστεί εκεί που κανείς δεν το περίμενε

Ώρα να βγει μπροστά ο Τσιόδρας

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και ομιλία μετά από μήνες.

Η «εξαφάνιση» του Σωτήρη Τσιόδρα από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό τοποθετείται αρκετούς μήνες πίσω, στην 5η Νοεμβρίου του 2020, όταν και εμφανίστηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ενημερώσει για το δεύτερο καθολικό lockdown που θα έμπαινε η χώρα.

Από τότε δε συμμετείχε στις καθημερινές προγραμματισμένες αλλά ούτε σε καμία έκτακτη ενημέρωση με τηλεοπτική κάλυψη για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, χάνοντας τη θέση του εκπροσώπου του υπουργείου υγείας δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Η μόνη φορά που ξαναεμφανίστηκε στις κάμερες ήταν στον δημόσιο εμβολιασμό του, εκεί όμως δεν υπήρξε κάποια τοποθέτησή του ή ενημέρωση για την εξέλιξη του ιού, παρά μόνο ο ίδιος με το περίφημο φανελάκι του που έγινε θέμα σχολιασμού στα social media.

Μετά από μήνες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών, από την οποία δεν έλειψε ποτέ όλο αυτό το διάστημα στο οποίο συνεχίζουμε χωρίς διακοπή στο lockdown του Νοεμβρίου, o καθηγητής θα ξανακάνει δημόσια εμφάνιση για να μιλήσει για το θέμα του covid-19.

O Σωτήρης Τσιόδρας θα συμμετάσχει το απόγευμα της Τρίτης σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, μία εκδήλωση σε διαδικτυακή μορφή. Η ομιλία του στην εκδήλωση θα έχει τίτλο «Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας».

Είναι αυτό το πρώτο βήμα για να δώσει τέλος στην εκκωφαντική του, όπως χαρακτηρίστηκε από τα media, σιωπή του εδώ και μήνες; Η απάντηση αναμένεται το αμέσως ερχόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.