Η viral φωτογραφία του εύζωνα Κοντιζά και το απολαυστικό αυτοτρολάρισμα

Φωτογραφίες-έπος: Εσύ έχεις δει τον Σωτήρη Κοντιζά κατάξανθο;

Ο κριτής του MasterChef θυμήθηκε τη νεαρή του ηλικία.

Mε τη συμπλήρωση 200 ετών από το ξεκίνημα της ελληνικκής επανάστασης το 1821 πολλοί χρήστες των social media θυμήθηκαν στιγμές τους, κυρίως από τη νεαρή τους ηλικία, στις οποίες ήταν ντυμένοι με ελληνικές παραδοσιακές στολές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο κριτής του ΜasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δε βρήκε απλά μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία αλλά ανάρτησε μία φωτογραφία από την εποχή που υπηρετούσε τη θητεία του στο σώμα των ευζώνων.

Η φωτογραφία ήταν σε μία από τις σκοπιές του στο σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη με τον σεφ να αποφασίζει να αυτοτρολαριστεί για την εποχή εκείνη γράφοντας την απολαυστική λεζάντα για την throwback φωτογραφία του ως εύζωνας.

«Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα κ να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτό στο Σύνταγμα για να θυμούνται. Κ έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασική αρχαιοελληνική ομορφιά.

Κάτι μουρμουρούσαν βλέμματα όλο απορία κ απογοήτευση έψαχναν κυτίο παραπόνων κ τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου κ έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξαρχής».

Η viral φωτογραφία του εύζωνα Κοντιζά και το απολαυστικό αυτοτρολάρισμα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.