Βόμβα Αρκουμανέα στον Ιερώνυμο: Θα αυξηθούν και άλλο τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες

Βόμβα Αρκουμανέα στον Ιερώνυμο: Θα αυξηθούν και άλλο τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες

Η εκτίμηση του προέδρου του ΕΟΔΥ στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, συνοδεία του αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ, Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, και του επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Οργανισμού, Στράτου Γεραγώτη, επισκέφτηκαν το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του προκαθήμενου της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ πέταξε «βόμβα» για τον αριθμό των κρουσμάτων που θα δούμε τις επόμενες ημέρες «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων».

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ευχαρίστησε την Εκκλησία «για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος θα κάνουμε καλύτερο Πάσχα από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες

«Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία […]Φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.