Έτσι εξαφάνισαν τον Κώστα Δόξα από το YFSF (Vid)

Έτσι εξαφάνισαν τον Κώστα Δόξα από το YFSF (Vid)

Το έξυπνο μοντάζ για να μη φανεί πουθενά το πρόσωπό του.

Το τέλος του Κώστα Δόξα από το YFSF είχε προαναγγελθεί από την Παρασκευή μετά την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση σε δημοσιογράφο του zougla.gr και στο οποίο κατήγγειλε τις πολλαπλές βίαιες επιθέσεις που έζησε από τον πρώην σύζυγό της.

Ο ΑΝΤ1 είχε αποφασίσει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον τραγουδιστή αφού πέρα από τις καταγγελίες ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη του πρώην ζεύγους ύστερα από μήνυση της Μαρίας Δεληθανάση, στον νικητή της πρώτης εβδομάδας του YFSF.

Το δεύτερο επεισόδιο είχε ήδη γυριστεί όμως με τον τραγουδιστή να συμμετέχει κανονικά υποδυόμενος αυτήν την εβδομάδα τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Έτσι ανέλαβε το τμήμα του μοντάζ να τον εξαφανίσει από κάθε πλάνο του σόου. Όχι μόνο δεν εμφανίστηκε στο μέρος που θα ερμήνευε το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίσου με τον Τριαντάφυλλο, αλλά κόπηκε και από κάθε πλάνο που τον έδειχνε έστω και δίπλα σε άλλους παίκτες.

Μαζί του «κόπηκε» αναγκαστικά και η μεταμόρφωση του Ίαν Στρατή σε Τριαντάφυλλο για τις ανάγκες του ντουέτου του με τον Κώστα Δόξα.

Έτσι οι θεατές είδαν ένα επεισόδιο χωρίς τον νικητή της πρώτης εβδομάδας, δεν έμαθαν ποτέ ποια θέση είχε πάρει ο διαγωνιζόμενος, με το βράδυ της Κυριακής να αναδεικνύεται νικήτρια η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφωμένη σε Δήμητρα Παπίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.