«Θέλετε να πείτε ότι χτύπησε αστυνομικός;»: Το εξοργιστικό βίντεο για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη που έγινε viral (Vid)

«Θέλετε να πείτε ότι χτύπησε αστυνομικός;»: Το εξοργιστικό βίντεο για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη που έγινε viral (Vid)

Οι εξοργιστικές δηλώσεις Μπαλάσκα ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Στο δελτίο του Kontra βρέθηκε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τις εικόνες ντροπής της αναίτιας αστυνομικής βίας των σωμάτων της ΕΛ.ΑΣ σε πολίτες στην πλατεία της Ν. Σμύρνης.

Ο συνδικαλιστής, μετά την κατάρρευση δελτίου τύπου της αστυνομίας για ενέδρα 30 ατόμων σε αστυνομικούς λόγω των πολλών βίντεο ντοκουμέντων των πραγματικών γεγονότων, πρώτα υποστήριξε ότι θα γίνει ΕΔΕ για την επίθεση ενώ στη συνέχει πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας:

«Όποιον λογικό δημοκράτη και να ρωτήσετε θα σας πει ότι είναι κατά του ξύλου και της βίας από όπου και αν προέρχεται. Θα πρέπει όμως να πω κάτι. Έχουμε τραυματίες πολίτες αυτή την ώρα σε νοσοκομείο; Σας ρωτώ αν έχετε δημοσιογραφική πληροφορία αν έχουμε τραυματίες πολίτες στο νοσοκομείο. Γιατί τραυματίες αστυνομικούς έχουμε. Πως τραυματίστηκαν πιστεύετε οι αστυνομικοί;»

Οι δηλώσεις αυτές έκαναν έξαλλο τον δημοσιογράφο του πάνελ, Φοίβο Κλαυδιανό, ο οποίος απάντησε σε πάρα πολύ έντονο ύφος στον συνδικαλιστή, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά μεγάλη ντροπή, προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης και ανοησίες.

«Μη μας προσβάλλετε κε. Μπαλάσκα! Προκαλείτε με τρόπο ανεπίτρεπτο, είδαμε το βίντεο και μας λέτε ότι αυτός που χτύπαγε με το πτυσσόμενο γκλοπ έχει τραυματιστεί το χέρι του και ο άλλος που τις έτρωγε είναι μη τραυματισμένος και πρέπει να κατηγορηθεί κιόλας; Σας παρακαλούμε πολύ κε. Μπαλάσκα, πρέπει να βάλετε ένα στοπ. Αυτό που βγαίνετε εσείς και οι συνάδελφοί σας κάθε πρωί και κάνετε προπαγάνδα, πρέπει να κοπεί αυτή η πλάκα. Και τώρα θυμώνω, σας έδωσα μία ευκαιρία να μιλήσετε σοβαρά και μας λέτε ανοησίες, όπως κάθε πρωί. Βγαίνετε και κάνετε προπαγάνδα για την κυβέρνηση με ένα τρόπο απαράδεκτο και είμαστε σε μία κατάσταση που μεταπολιτευτικά δεν την έχουμε ξαναδεί. Βλέπουμε τέτοια βία και μας λέτε αυτές τις ανοησίες, ντροπή σας»,

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.