Καταλάβατε πόσο σοβαρό είναι αυτό που είπε η κ. Γκάγκα για τους διασωληνωμένους;

Μαρτυρία γιατρού για ασθενείς στις ΜΕΘ: «Παρακαλούν ξεψυχώντας για επικοινωνία»

Απίστευτο, πραγματικά.

Η πανδημία συνεχίζει «απρόσκοπτη» την επέλασή της σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τη χώρα μας ν’ αντιμετωπίζει εκ νέου σοβαρά προβλήματα, μιας και παρά το 5μηνο lockdown και το γεγονός πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, τα νούμερα σε διασωληνωμένους, θανάτους και ημερήσια κρούσματα παραμένουν υψηλά.

Οι ειδήμονες για μία ακόμα φορά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν αρχίσει να γεμίζουν και πάλι επικίνδυνα και μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο δίμηνο.

Παρά το γεγονός πως βαδίζουμε, ωστόσο, στον 2ο χρόνο με τον κορωνοϊό να καταδυναστεύει τις ζωές μας, υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και βάλλουν κατά δικαίων και αδίκων.

Κι αυτό, σε συνδυασμό με κάτι που ανέφερε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου (6/3) η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία Μίνα Γκάγκα, είναι κάτι που τρομάζει.

Τι είπε η κ. Γκάγκα που πέρασε στο… ντούκου;

Ότι πλέον διασωληνώνονται και άνθρωποι 20 και 30 ετών! Μάλιστα, ανέφερε πως υπάρχει στο νοσοκομείο που εργάζεται στην εντατική ένα παιδί 20 ετών χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα. 

Καθίσταται για χιλιοστή φορά σαφές, λοιπόν, πως ο covid δεν κάνει διακρίσεις και ουδείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είναι προστατευμένος απέναντι στον ιό.

Δυστυχώς…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.