Ο πασίγνωστος Ι.Σ.: Ποιος είναι ο «σκηνοθέτης με το μπουρνούζι» που καταγγέλουν οι ηθοποιοί

Ο πασίγνωστος Ι.Σ.: Ποιος είναι ο «σκηνοθέτης με το μπουρνούζι» που καταγγέλουν οι ηθοποιοί

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που έρχεται σταδιακά στο φως όπως όλα δείχνουν δεν είναι η μοναδική που βρίσκεται στο προσκήνιο. Τόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας όσο και ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ κάνουν λόγο για δεκάδες καταγγελίες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν μπει δύο σκηνοθέτες και ένας μεσολαβητής, ο οποίος φέρεται να έστελνε νεαρούς καλλιτέχνες σε δωμάτια για prive οντισιόν. Οι αρχές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι του νήματος.

Στο στόχαστρο είναι ένας Κυπριος διαμεσολαβητής με τα αρχικά Σ.Α και δύο πασίγνωστοι Ελλαδίτες σκηνοθέτες, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο καλλιτέχνης με τα αρχικά Ι.Γ. Ο τελευταίος μάλιστα είναι γνωστός και ως «ο σκηνοθέτης με το μπουρνούζι». Οι τρεις άνδρες φέρονται να πρωταγωνιστούσαν για χρόνια στο «τρίγωνο της αμαρτίας».

Όπως αποκαλύψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις τους μοίραζαν – σύμφωνα με καταγγελίες – ρόλους ανάλογα με τα γούστα τους και όχι με κριτήριο το ταλέντο των ηθοποιών.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν για την δράση των συγκεκριμένων ανδρών, ο Κύπριος με κομβική θέση στον θεατρικό οργανισμό του νησιού φέρεται να μεσολαβούσε ώστε να πηγαίνουν νεαροί ηθοποιοί για prive πρόβες και ακροάσεις με ακατάλληλο περιεχόμενο στα δωμάτια των Ελλήνων σκηνοθετών.

Για την υπόθεση εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.