Tραγουδιστής σπάει τη σιωπή του: Η συγκλονιστική μαρτυρία του βιασμού του στα 13 του

Tραγουδιστής σπάει τη σιωπή του: Η συγκλονιστική μαρτυρία του βιασμού του στα 13 του

Ο Σπύρος Γραμμένος μίλησε για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια.

Μία εξομολόγηση που κάνει για πρώτη φορά δημόσια και μόλις για δεύτερη συνολικά, έκανε ο τραγουδιστής Σπύρος Γραμμένος μιλώντας στον Κωνσταντίνο Πουλή στο κανάλι του thepressproject στο Youtube.

Ο τραγουδοποιός πήρε το θάρρος μετά από 28 χρόνια, ύστερα από την ιστορία της Σοφίας Μπεκατώρου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, να μιλήσει για τη δική του τραγική εμπειρία σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στη μητέρα του λίγες ημέρες πριν, εξομολογήθηκε ότι το 1993, ένα φιλικό οικογενειακό του πρόσωπο τον πλησίασε, με πολύ έξυπνο τρόπο τον προσκάλεσε σπίτι του, του έδειξε πορνό, τον κέρασε τσιγάρο και του ζήτησε να αυνανιστούν.

Ο ίδιος άνθρωπος τον έφερε δεύτερη φορά σπίτι του τον έριξε στο κρεβάτι του και του έκανε στην αρχή στοματικό έρωτα. Το πρόσωπο αυτό προσπάθησε στη συνέχεια να ανέβει πάνω του αλλά ο 13χρονος τότε Σπύρος Γραμμένος δεν μπόρεσε να τον ικανοποιήσει, αφού σωματικά δεν ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του στον βιασμό.

Ο Σπύρος Γραμμένος ευχαρίστησε όσους βγήκαν και μίλησαν, για πρώτη φορά αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει να φοβάται τον άνθρωπο αυτό, παρότι νομικά δεν μπορεί να κυνηγήσει τον θύτη μετά από 28 χρόνια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.