Ένας χρόνος πανδημίας: Το σκίτσο του Αρκά που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Τον «δίκασε»: Το σκίτσο- μαχαιριά του Αρκά για τον Πετράκο κόβει σαν λεπίδα (Pics)

Tι επέλεξε να ανεβάσει στη σελίδα του ο σκιτσογράφος μετά την παράταση του lockdown.

Ο Μάρτιος μπήκε βρίσκοντας την Ελλάδα να έχει συμπληρώσει 4 μήνες σε lockdown και τις επόμενες δύο εβδομάδες να προστίθενται στην παράταση του τρίτου αυτού lockdown με τη κυβέρνηση να κάνει λόγω για ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Τα νούμερα των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών ξεπέρασαν ξανά τα 2000 ανά ημέρα παρόλα τα μέτρα και οι προτάσεις της επιτροπής των επιστημόνων φαίνεται ότι δεν αποδίδουν και πλέον ο κάθε ειδικός προτείνει κάτι διαφορετικό που βρίσκει τον συνάδελφό του αντίθετο.

Στο «μπάχαλο» αυτό των απόψεων και στο αδιέξο των κρατικών μέτρων ο Αρκάς επέλεξε να κάνει ένα σκίτσο στο οποίο δύο άτομα κορωνοϊού συζητούν μεταξύ τους και το μόνο που λένε είναι «- Καλά πάμε ε; -Μπορούμε και καλύτερα».

Το σκίτσο ανέβηκε τον πρωί της Τετάρτης και δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση και τα θετικά σχόλια που έχουν συνήθως οι αναρτήσεις του σκιτσογράφου στη σελίδα του.

Πολλά από τα σχόλια κατακρίνουν τον Αρκά για τη θέση του να μην κριτικάρει κανέναν υπεύθυνο, άλλα μιλούν για λάθος τοποθέτηση μετά από τόσο καιρό ενώ υπάρχουν και αυτοί που σχολίασαν ως μακάβριο το σκίτσο σε μία εποχή που οι ΜΕΘ είναι γεμάτες.

Ένας χρόνος πανδημίας: Το σκίτσο του Αρκά που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.