Δημήτρης Λιγνάδης: «Μιλάνε» το κινητό και το λαπτοπ του

«Σκάνε» και νέα ονόματα: Στον εισαγγελέα ο Μπιμπίλας με όλες τις καταγγελίες

Το στοιχείο- κλειδί

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περνάει τα πρώτα βράδια του στη φυλακή με τις πληροφορίες να τον θέλουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο κελί μαζί του βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι, με τους οποίους το χθες πρωί βγήκε στον προαύλιο χώρο.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Βλάχος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega αποκάλυψε ότι οι καταγγελίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη δεν έχουν τέλος:

«Η ανάκριση τώρα έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μεγάλο διάστημα. Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες και μάρτυρες που πρέπει να εξεταστούν».

Νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξει και η εξέταση του κινητού και του λάπτοπ του Δημήτρη Λιγνάδη, αν βέβαια βρεθούν. Ο κ. Βλάχος σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, αφού εξήγησε τη σπουδαιότητα του αιτήματος, καθώς πρόκειται για 2 στοιχεία που αναμένεται να… μιλήσουν, τόνισε: «Υπάρχουν και δικά μας αιτήματα.

Θα ζητήσουμε να ανοιχτεί το κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, να ελεγχθεί η δραστηριότητά του στο ίντερνετ. Να δούμε τι δραστηριότητες είχε τα τελευταία χρόνια στο ίντερνετ. Που είναι το λαπτοπ του; Το κινητό του τηλέφωνο; Είναι συγκεκριμένες ενέργειες που θα γίνουν. Μακάρι να είναι αθώος. Έχει κανένας λόγο να κατηγορεί έναν αθώο; Για ποιο λόγο να τον κατηγορούν όλοι αυτοί;»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.