«Μέτριος εγώ»: Η ανάρτηση Τσαφούλια για στήριξη στον Σπύρο Μπιμπίλα

«Μέτριος εγώ»: Η ανάρτηση Τσαφούλια για στήριξη στον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Το βράδυ της Πέμπτης ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου απολογήθηκε στην ανακρίτρια. Μετά την κατάθεσή του προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και το εισαγγελέα.

Στο υπόμνημα, που κατέθεσε στις δικαστικές αρχές αναφέρεται μεταξύ άλλων με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών χαρακτηρίστηκε «μέτριος» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έκανε λόγο για στοχοποίησή του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρήκε στήριξη μέσα από δεκάδες συναδέλφους του, που τονίζουν τα όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανάρτηση που ξεχώρισε όμως ήταν του Σωτήρη Τσαφούλια, του σκηνοθέτη του «Ετερος Εγώ». Στην εικόνα που ανήρτησε ο γνωστός σκηνοθέτης έχει παραφράσει τον τίτλο της σειράς «Ετερος Εγώ – Κάθαρσις», και γράφει «Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas».

Η εικόνα έγινε viral με χιλιάδες χρήστες να την κοινοποιούν. Σημειώνεται ότι η τοποθέτηση του Σωτήρη Τσαφούλια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πριν από μέρες συζητήθηκε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα.

Και συνεχίζω….

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Tsafoulias στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.