Η μαρτυρία σοκ του χορευτή του GNTM: Με βίασαν όταν ήμουν 6 ετών

Τι εξομολογήθηκε στον Γ. Αρναούτογλου ο χορογράφος.
Η μαρτυρία σοκ του χορευτή του GNTM: Με βίασαν όταν ήμουν 6 ετών

To βιασμό που υπέστη σε ηλικία 6 ετών από άνθρωπο της γειτονιάς του εξομολογήθηκε στο The 2Night Show της Τετάρτης ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχός. Ο χορευτής που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις συμμετοχές του στο GNTM και το J2U μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλονισμένος από όσες αναμνήσεις επανήρθαν μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος.

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδιάφορη στάση των γονιών του αλλά και το πώς βίωσε τα επόμενα χρόνια την τραυματική αυτή εμπειρία.

«Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη. Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ