Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Όλα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος για την υπόθεση Λιγνάδη.

Για την υπόθεση Λιγνάδη και όχι μόνο μίλησε η Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφές φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τοποθετήθηκε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχολιάζοντας την παρουσία του Αλέξη Κούγια στην χθεσινή εκπομπή της δημοσιογράφου όπου έκλεισε το τηλέφωνο σημείωσε ότι «ο λόγος που σας το έκλεισε δεν είναι γιατί θύμωσε, αλλά γιατί πραγματικά δεν θα μπορούσε να απαντήσει».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η στάση της σε υποθέσεις όπως αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη και άλλες θα είναι πάγια, αφού «μέχρι να κουραστώ θα προσπαθώ να καταγγείλω και να το κάνω τεκμηριωμένα, σοβαρά και με τους κανόνες της δημοσιογραφίας που πρέπει όλοι να τιμούμε».

Η Έλενα Ακρίτα έκανε αναφορά και στην υπόθεση του Αρσάκειου όπου θα μπορούσε να αποδειχτεί κλειδί στη νομική διαδικασία που έχει ξεκινήσει: «Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που γνωρίζουν ακόμη και για την περίοδο στο Αρσάκειο. Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Μόλις πάω και τους λέω να το πουν επώνυμα λένε όχι. Κάποτε, όταν εμείς τους ζητάμε τη βοήθειά τους για να βγάλουμε ένα σκάνδαλο και να σπάσει το απόστημα, κάνουν την κότα. Ε, τι να κάνουμε; Όταν οι γυναίκες στο ΑΠΘ μαζεύτηκαν όλες μαζί και έκαναν την ανοικτή επιστολή προς το πανεπιστήμιο κάνανε κάτι γενναίο. Γιατί δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και για το Αρσάκειο».

Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε και την τακτική του Αλέξη Κούγια, που είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη: «Η τακτική που ακολουθεί ο κύριος Κούγιας να στοχοποιεί τα θύματα και όλους εμάς από χθες που δηλώνουμε επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, δεν πιστεύω ότι θα το πετύχει. Ενδεχομένως να υπάρχουν κενά στην Εισαγγελία. Τόσο καιρό δεν άνοιξαν ένα κομπιούτερ. Τόσο καιρό δεν μπήκαν στο σπίτι του. Πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Όταν υπάρχει καταγγελία ότι πατέρας μαχαίρωσε τον κ. Λιγνάδη και δεν βγαίνει αυτός ο πατέρας να μιλήσει, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, τι να σου κάνει και ο δικαστής μετά. Αυτή η καταγγελία θα ήταν καταπέλτης για την έρευνα. Αν δεν γίνουν καταγγελίες σαν αυτή, εμείς οι δημοσιογράφοι τι άλλο να κάνουμε;»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.