Νέες καταγγελίες για μεγάλο όνομα! Ποιος είναι ο 65χρονος πρωταγωνιστής της τηλεόρασης που κατηγορείται

Στον δρόμο της δικαιοσύνης: Μήνυση για βιασμό 15χρονου από γνωστό σκηνοθέτη

Κατέχει σημαντική θέση στον πολιτισμό από το 2019.

Καταγγελίες για ένα εντελώς νέο πρόσωπο, πρωταγωνιστή του θεάτρου και της τηλεόρασης, έρχονται στο φως μέσα από τις πληροφορίες που μετέφερε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο ρεπόρτερ της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο 65χρονος που καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών, αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε σήριαλ αλλά κατέχει και εξέχουσα θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, τοποθετημένος εκεί από τον κα Μενδώνη το 2019.

«Υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών, ενός 65χρονου ηθοποιού ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα σε σίριαλ. Υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων γιατί καταγγέλλονται καταστάσεις προ 20ετίας. Είναι όμως πολύ πιθανή η κλήση του στον εισαγγελέα. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστή σε σίριαλ, κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού.

Δείτε ακόμα: Ένας κι ένας: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες της «Φάρμας» (Pics)

Είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της υπουργού Λίνας Μενδώνη από το 2019. Και οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια».

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον ρεπόρτερ της εκπομπής αν οι καταγγελίες έχουν γίνει στη δικαιοσύνη, με τον δημοσιογράφο να δηλώνει ότι δεν μπορεί να πει περισσότερα αλλά «Νομίζω ότι θα πάρουν κι αυτές οι καταγγελίες το δρόμο της δικαιοσύνης έστω κι αν έχουν παραγραφεί διότι μπορεί να βγει μέσα από αυτή την ιστορία κάτι πιο σύγχρονο».

Δείτε ακόμα: «Της τα έδειξαν όλα, ντροπή!»: Αντιδράσεις για τo πιο… ανεκδιήγητο πλάvο παίκτριας στην ιστορία του Survivor (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.