Το ξέσπασμα του γιου του Κούγια: «Σας έχουμε γραμμένους – Ο πατέρας μου ο μεγαλύτερος μάγκας»

Η ανάρτηση του γιου του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη.
Επίθεση Κούγια κατά της εισαγγελίας για την έφεση στην υπόθεση Μπακαρί Χέντερσον

Ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την κριτική και τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο ίδιος και η αδερφή του μετά από τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στην οποία δήλωσε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, έγραψε ότι όλη η οικογένειά του τους έχει όλους τελείως γραμμένους, ενώ υποστήριξε ότι ο πατέρας του δέχτηκε την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει ενώ τον χαρακτήρισε τον μεγαλύτερο μάγκα της Ελλάδας.

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η…

Δημοσιεύτηκε από Christos Kougias στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ