Μεγαλοπρεπές άδειασμα Μπογδάνου στη Μενδώνη για τη μη παραίτηση

«Αυτόν τον δρόμο Κωνσταντίνε Μπογδάνε, θα τον πας μόνος σου»

Τι υποστήριξε ο βουλευτής πως θα έπρεπε να γίνει.

Καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν ο βουλευτής Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας που σχετίζονται με τις καταγγελίες για βιασμούς και παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής ερωτήθηκε τι θα έκανε αν ήταν ο ίδιος υπουργός πολιτισμού, στη θέση της κας Μενδώνη και είχε να αντιμετωπίσει τα συγκεκριμένα σκάνδαλα.

Ο κος Μπογδάνος «άδειασε» με την απάντησή του την υπουργό, η οποία δεν παραιτήθηκε και έριξε την ευθύνη στην εξαπάτηση της από τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δηλώνοντας:

«Αν ήμουν σε καρέκλα και συνέβαινε κάτι τέτοιο, με ειλικρίνεια λέω πως θα έκανα άμεσα δύο πράγματα. Πρώτον θα έθετα σε διαθεσιμότητα τον Δημήτρη Λιγνάδη και στη συνέχεια θα έθετα την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου.

Δείτε ακόμα: Ένας κι ένας: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες της «Φάρμας» (Pics)

O βουλευτής συμπλήρωσε ότι: «Η παραίτηση δεν σημαίνει πως φταις. Όμως κάποιες φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατεύσεις τον αρχηγό.

Δείτε ακόμα: «Της τα έδειξαν όλα, ντροπή!»: Αντιδράσεις για τo πιο… ανεκδιήγητο πλάvο παίκτριας στην ιστορία του Survivor (Pic)

Έσκασε μία βόμβα, θα πω μια έκφραση της κυρίας Δούρου που δεν επιδοκιμάζω, “μία στραβή στη βάρδιά σου”. Δεν είναι ανάγκη να φταις για να καταθέσεις μία παραίτηση. Δε λέω πως θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί η κυρία Μενδώνη. Εγώ αυτά τα δύο θα έκανα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.