«Στη ΓΑΔΑ τώρα ο Λιγνάδης»: Πληροφορίες της ΕΡΤ για ένταλμα σύλληψής του

«Στη ΓΑΔΑ τώρα ο Λιγνάδης»: Πληροφορίες της ΕΡΤ για ένταλμα σύλληψής του

Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκων και όχι μόνο.

Η Έλενα Ακρίτα ανήρτησε μερικά λεπτά πριν ο Λιγνάδης βρίσκεται ήδη η ΓΑΔΑ, ωστόσο όπως επιβεβαιώθηκε ο ίδιος πήγε με τη θέλησή του και έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, προκειμένου να ρωτήσει εάν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έπειτα από 15 λεπτά αποχώρησε.

Στη ΓΑΔΑ τώρα ο Λιγνάδης #Ηριάννα_ακούει;

Posted by Elena Akrita on Saturday, 20 February 2021

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ΕΡΤ, πάντως, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», η Αστυνομία είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να δράσει άμεσα στην περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό θεατράνθρωπο, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι απίθανο ο εισαγγελέας να διατάξει την προσαγωγή του ακόμα και σήμερα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών είναι έτοιμος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του μηνυόμενου, χωρίς να περιμένει την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. 

Νέα τροπή στην υπόθεση έδωσαν αφενός η μήνυση που κατέθεσε χθες ο 25χρονος που κατήγγειλε ότι το 2010 έπεσε θύμα βιασμού από τον Λιγνάδη στα 14 του χρόνια του το 2010 -με το αδίκημα να μην έχει παραγραφεί ακόμα- και αφετέρου η νέα σημαντική  «μυστική» κατάθεση μάρτυρος στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η ίδια λέγεται πως γνωρίζει πολλά συγκεκριμένα γεγονότα, χωρίς ωστόσο να έχει την ιδιότητα του θύματος. Η κατάθεσή της ήταν πολύωρη, ενώ σύμφωνα με όσα διέρρευσαν αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.

Να σημειωθεί, ότι ο ίδιος φέρεται να έχει εγκαταλείψει την οικία του στο Μεταξουργείο και να φιλοξενείται στο σπίτι φίλου του, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ομάδα νομικών, ετοιμάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.