Έξαλλη η Ακρίτα με Μενδώνη: «Είναι σούργελο η γυναίκα»

Έξαλλη η Ακρίτα με Μενδώνη: «Είναι σούργελο η γυναίκα»

To απόσπασμα κριτικής της δημοσιογράφου που ανέγνωσε η υπουργός.

Με καυστικό τρόπο και πολλή ειρωνία σχολίασε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα τη συνέντευξη της τπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στην οποία για πρώτη φορά κατονομάστηκε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης ως ο καταγγελλόμενος ως θύτης σε υποθέσεις βιασμών ενηλίκου και ανηλίκων.

Μεταξύ άλλων η υπουργός αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για τη προσωπική ζωή του σκηνοθέτη όταν επιλέχτηκε για τη θέση του διευθυντή του εθνικού θεάτρου.

Όσο μιλούσε για την εξαπάτηση που δέχτηκε από τον σκηνοθέτη, η κα Μενδώνη ανέφερε κείμενα-κριτικές της Έλενας Ακρίτας για την θεατρική παράσταση του Οιδίποδα που είχε πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης το καλοκαίρι του 2020.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου ήταν άμεση και δηκτική:

«Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα, δίνει συνέντευξη για τον Λιγναδη και διαβάζει την κριτική που έγραψα εγώ για τον Οιδιποδαχαχαχαχα #Μενδώνη.»

Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα, δίνει συνέντευξη για τον Λιγναδη και διαβάζει την κριτική που έγραψα εγώ για τον Οιδιποδαχαχαχαχα #Μενδώνη.

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Η δημοσιογράφος συνέχισε στα σχόλια της ανάρτησης να σχολιάζει όσα άκουγε από τη συνέντευξη της υπουργού η οποία εγκαλούσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφους που ασκούσαν κριτική στο υπουργείο:

«Αντί να ψάχνει τις καταγγελίες, έψαχνε τα κείμενα μου μα κλαιω γοερά»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.