Ενεργοποιεί την βόμβα η ΕΡΤ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ενεργοποιεί την βόμβα η ΕΡΤ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Η δημόσια τηλεόραση έριξε την βόμβα.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των σeξουαλικών παρενοχλήσεων και όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου. Την προηγούμενη εβδομάδα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν επώνυμα τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σταματά. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός δε θα εμφανιστεί στη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο ρόλος του όμως δε θα σταματήσει αφού θεωρείται κλειδί για την εξέλιξή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα υπάρξει αντικατάσταση στον ρόλο. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο ηθοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μάλιστα, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως «Αχιλλέας» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα» είχε επιλεγεί αρχικά, ωστόσο τον ρόλο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις για τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό δεν σταματούν εδώ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία του με το θέατρο «Μουσούρη». Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο θέατρο σχεδόν 20 χρόνια ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Σχεδόν απίθανη θεωρείται και η πραγματοποίηση της καλοκαιρινής περιοδείας του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Άνθρωποι του χώρου του θεάτρου επισημαίνουν ότι η παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Λένα Παπαληγούρα δε θα ανέβει ποτέ, ακόμη κι αν το επιτρέψει ο κορωνοϊό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του από το νοσοκομείο «Υγεία» όπου νοσηλευόταν. Έκτοτε δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version