Χαϊκάλης για παρενόχληση: «Είναι φράσεις δικές μου αλλά είναι μονταρισμένες»

Χαϊκάλης για παρενόχληση: «Είναι φράσεις δικές μου αλλά είναι μονταρισμένες»

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού για τα 5 λεπτά δημοσιότητας που ψάχνουν κάποιοι.

Μετά την εμφάνισή του στη Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε και στην εφημερίδα On Time δίνοντας τη δική του εκδοχή για τις καταγγελίες της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή για παρενόχλησή της τόσο τηλεφωνική όσο και διαδικτυακή από τον ίδιο.

«Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι να σας πω, υπάρχει ανθρωποφαγία που δε μπορώ να κατανοήσω και να σας πω κάτι; Αν κάποιος νομίζει πως οποιαδήποτε «Χ» συνομιλία είναι απόδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν απαντήσει κάποιος κατανοώ. Αν απαντήσει και υπάρχει διάλογος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρω τι προφίλ είναι αυτό» δήλωσε αρχικά για τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, ενώ όταν ερωτήθηκε αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη απάντησε:

«Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν. Πολλοί φίλοι που έχουν κάνει προφίλ και ξένα προφίλ λέγανε ότι έβριζα και έγραφα “να νεκροφιλήσω τις κόρες σας”. Είχα πάει στη Δίωξη τότε, στον Σφακιανάκη. Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής».

Για τις καταγγελίες και τον λόγο που πιθανόν να γίνονται ο ηθοποιός δήλωσε: «δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω, δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δεν θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή.

Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δεν βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δεν θέλει ok. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.