«8.000 κρούσματα αυτήν την εβδομάδα»: H σοκαριστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα από το βήμα της Βουλής (Pic)

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Τσιόδρα

Η εικόνα του Τσιόδρα «πρόδωσε» πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας το μεσημέρι της Τετάρτης, κάνοντας λόγο για ανησυχητικά δεδομένα στο κομμάτι του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο -ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας διπλή μάσκα, εικόνα που σχολιάστηκε όσο τίποτα-, αυτή τη στιγμή στην Αττική υπάρχουν 4.000 ενεργά κρούσματα, προειδοποιώντας πως αυτήν την εβδομάδα θα σημειωθούν πανελλαδικά 8.000 κρούσματα.

«Η Αττική αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά μια περιοχή η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι νοσηλείες στην Αττική έχουν μια αυξητική τάση, την οποία την μετράμε όπως μετράνε με το ρυθμό αναπαραγωγής για τα κρούσματα, και έχει περάσει το 1», είπε χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας και άλλα δεδομένα:

Βόρειος Τομέας:  82% αύξηση κρουσμάτων  εβδομαδιαία,
Κεντρικός τομέας:  61% αύξηση με 1.400 ενεργά
Δυτικός Τομέας:  123% αύξηση
Δυτική Αττική: Συνεχίζει να δίνει μάχη παρά το σκληρό lockdown
Ανατολική Αττική:  62% αύξηση

«8.000 κρούσματα αυτήν την εβδομάδα»: H σοκαριστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα από το βήμα της Βουλής (Pic)

Ο Σωτήρης Τσιόδρας φορώντας διπλή μάσκα

«Πρέπει να σταθμίζουμε τα στοιχεία για να δούμε που χρειάζεται περισσότερος έλεγχος, αν χρειάζεται παραπάνω μέτρα και να έχεις διαθέσιμα τεστ. Δυστυχώς έχουμε μία αύξηση στην Αθήνα. Τι θα κάνουμε; Είναι πάρα πολλά τα κρούσματα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα ο ιός. Ελπίζουμε να είναι για λίγους μήνες ακόμα εδώ και να το καταπολεμήσουμε με τα εμβόλια», ξεκαθάρισε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.