Υπόθεση Κιμούλη: Η μοναδική γυναίκα ηθοποιός που τον στηρίζει δημόσια

Υπόθεση Κιμούλη: Η μοναδική γυναίκα ηθοποιός που τον στηρίζει δημόσια

Η πρώτη που στέκεται στο πλευρό του.

Η μία μετά την άλλη «σκάνε» οι καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος μετά την δημόσια καταγγελίας της Ζέτας Δούκα για βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, βλέπει ολοένα και περισσότερες συναδέλφους του να μιλούν για εκείνον με διόλου κολακευτικά λόγια.

Ανάμεσα στις γυναίκες που μίλησαν δημόσια για την κακή και ψυχοφθόρα συνεργασία που είχαν μαζί του είναι η Κατερίνα Γερονικολού, η Φαίη Κοκκινοπούλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Φαίη Ξυλά και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Ποια είναι όμως η μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός που τον στήριξε δημόσια; Η Μάρα Δαρμουσλή.

«Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια “πόρτα”,η καθεμία τη δική της,όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα “τα ήθελε και τα ‘παθε”. Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ. Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ” ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.