Στην αντεπίθεση ο Κιμούλης: Τι απάντησε σε Ζέτα Δούκα και Γερονικολού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης οδηγεί το θέμα στα δικαστήρια.
Στην αντεπίθεση ο Κιμούλης: Τι απάντησε σε Ζέτα Δούκα και Γερονικολού

Στον αέρα της ίδιας εκπομπής που έγινε η αρχική μαρτυρία-καταγγελία της Ζέτας Δούκα, την πρωινή εκπομπή του Mega «Happy Day», είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης.

Αρχικά απάντησε στις κατηγορίες της ηθοποιού Ζέτας Δούκα για τη συνεργασία τους την περίοδο 2008-2009 αναφέροντας:

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια σχολίασε και την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού, η οποία στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα και κατήγγειλε μία αντίστοιχη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ