Από φαβορί, εκτός παιχνιδιού: Αποχώρηση- βόμβα στο Survivor

Από φαβορί, εκτός παιχνιδιού: Αποχώρηση- βόμβα στο Survivor

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Είναι ασφαλώς το πιο επιτυχημένο reality της φετινής χρονιάς. Έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και κάθε επεισόδιο του σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένας από τους λόγους που το Survivor κάνει θραύση φέτος είναι οι συνεχείς ανατροπές. Ομάδες αλλάζουν, παίκτες που κανείς δεν περίμενε φεύγουν και εκείνοι που θεωρούνταν οι πιο αδύναμοι βγαίνουν ξαφνικά οι δημοφιλέστεροι.

Μια νέα ανατροπή πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια. Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομήνικο μιλούν για αποχώρηση-βόμβα που κανείς δεν περίμενε.

Το ίδιο σενάριο μιλάει για μέλος της μπλε ομάδας με φανατικό κοινό, που ήταν στην πεντάδα των φαβορί του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έφυγε επειδή το ψήφισαν οι συμπαίκτες του, αλλά επειδή το αποφάσισε το ίδιο.

Πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο των μπλε, αν και το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό της Έλενας Κρεμλίδου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο spoiler η Κρεμλίδου αποχωρεί και την θέση της παίρνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι θα το μάθουμε σε λίγες μέρες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.