Μπαμ από Φουρθιώτη: Κατεβαίνει στην πολιτική (Pics)

Μπαμ από Φουρθιώτη: Κατεβαίνει στην πολιτική (Pics)

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Το ‘πε και το έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς λίγες ημέρες πριν είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι κάτι νέο ετοιμάζει και πολύ σύντομα θα το κοινοποιούσε. Η μέρα αυτή έφτασε και ο παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook τις φωτογραφίες από το νέο του πολιτικό γραφείο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης για ακόμα μία φορά ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος στον πολιτικό στίβο, παρόλα αυτά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Δε μάθαμε ούτε τον πολιτικό σχηματισμό με τον οποίο θα είναι υποψήφιος αλλά ούτε και την πολιτική θέση που θα διεκδικήσει.

Στο πλευρό του ακόμα μία φορά ήταν η δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ των εκπομπών του, Νανά Παλαιτσάκη. Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγες ημέρες πριν είχε συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο γραφείο του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο παρουσιαστής θα είναι σε ένα κόμμα με φιλοευρωπαϊκή στάση καθώς το γραφείο του κοσμούσε, εκτός από την ελληνική σημαία, και μία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.