
Ποιους κατηγορεί ο γνωστός παρουσιαστής
Πριν και μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου ο γνωστός παρουσιαστής έγινε πρώτο trend στο Twitter μετά τα σκληρά σχόλια μερίδας χρηστών.
Ο κ. Χατζηνικολάου θεωρεί ότι πρόκειται για οργανωμένη επίθεση εναντίον του η οποία έχει σχεδιαστεί από συγκεκριμένα κέντρα.
Τονίζει ότι δεν μιλάμε για αυθόρμητα σχόλια των χρηστών για λάθη ή παραλείψεις του, αλλά για επιχείρηση λάσπης που στόχο έχει την επαγγελματική του υπόσταση.
Με ένα τιτίβιασμα στο Twitter μάλιστα φωτογράφισε όσους θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από την επιχείρηση λάσπης.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Δείτε ποιούς αναπαράγουν και υποστηρίζουν με RT όσοι ρίχνουν λάσπη εναντίον μου το τελευταίο διάστημα, για να καταλάβετε ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την άθλια και κατευθυνόμενη επίθεση. Η αλήθεια «κρύβεται» στους λογαριασμούς τους… Ή μάλλον δεν… κρύβεται!! Είναι προφανής!».
Δείτε ποιούς αναπαράγουν και υποστηρίζουν με RT όσοι ρίχνουν λάσπη εναντίον μου το τελευταίο διάστημα,για να καταλάβετε ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την άθλια και κατευθυνόμενη επίθεση.Η αλήθεια «κρύβεται» στους λογαριασμούς τους… Ή μάλλον δεν… κρύβεται!! Είναι προφανής!
— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) January 19, 2021
Τελευταίες Ειδήσεις
- O Χουρδάκης ήταν μόνο η αρχή: Η νέα μεταγραφή που ανακοινώνει το ΠΑΣΟΚ
- Δύσκολη, αλλά όχι απίθανη: Η μεταγραφή αεροδρομίου που παλεύει ο Τσίπρας, αλλάζει το status της ΕΛ.Α.Σ.
- «Παίρνουμε όσους δεν θέλει ο Τσίπρας»: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ για τις 6 νέες μεταγραφές του Ανδρουλάκη