Το νέο Casa De Papel θα είναι γεμάτο στρίπερς και ιερόδουλες

Το νέο Casa De Papel θα είναι γεμάτο στρίπερς και ιερόδουλες

Οι δημιουργοί της παγκόσμιας επιτυχίας επιστρέφουν με κάτι νέο.

Μία σειρά που υπόσχεται πάρα πολύ δράση, περιπέτεια, αισθησιασμό και ανατροπές έρχεται στο Netflix από τους δημιουργούς της παγκόσμιας επιτυχίας Casa De Papel.

O δημιουργός της σειράς-φαινόμενο, Alej Pina, επιστρέφει με ένα εντελώς νέο concept και το Netflix ανέβασε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της νέας σειράς, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις από τις εντυπωσιακές παρουσίες του cast του.

Όπως αναφέρει η περιγραφή της σειράς από το κανάλι το «Sky Rojo» αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων, μιας Ισπανίδας, μιας Κουβανής και μιας Αργεντίνας, τις οποίες η σειρά ακολουθεί όταν δραπετεύουν από τον προαγωγό τους και ξεκινάει η περιπέτειά τους.

Οι Coral, Wendy και Gina έχουν δραπετεύσει και αναζητούν την ελευθερία, ενώ κυνηγούνται από τον Romeo, τον προαγωγό τους από το Las Novias Club, και τους αρχιτέκτονες, τους Moises και τους Christian. Μαζί, οι γυναίκες ξεκινούν ένα ξέφρενο, χαοτικό ταξίδι κατά το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε είδους κινδύνους και να ζουν κάθε δευτερόλεπτο σαν να ήταν το τελευταίο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φιλία τους και ανακαλύπτοντας το πιο σημαντικό πράγμα: ότι μαζί είναι ισχυρότερες και έχουν περισσότερα επιλογές για να ανακτήσουν τη ζωή τους.

Το Sky Rojo θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου 2021 στο Netflix και τα πρώτα 8 επεισόδια θα είναι διάρκειας 25 λεπτών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.