Ο Άδωνις διαψεύδει Παγώνη: Απέχει πολύ το άνοιγμα της εστίασης

Αγκαλιά με διάσημο ράπερ ο Άδωνις! - ΦΩΤΟ

Έβαλε τέρμα στις ελπίδες που άφησε η πρόεδρος των γιατρών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επαναλειτουργία της εστίασης, για την οποία είπε πως μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες.

Οι ελπίδες που άφησε για τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους της εστίασης ήταν κυρίως για τα εστιατόρια και τα καφέ ενώ είχε ενδοιασμούς για το άνοιγμα των μπαρ λόγω των όρθιων πελατών.

Οι δηλώσεις της αυτές όμως γρήγορα διαψεύστηκαν από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στην ίδια πρωινή εκπομπή ήταν σαφής και αρνητικός για το τόσο γρήγορο άνοιγμα της εστίασης.

«Για να αποφύγουμε μία αναζωπύρωση και ένα τρίτο κύμα πρέπει να πάμε σταδιακά. Τώρα που ανοίξαμε το λιανικό εμπόριο πρέπει να δώσουμε κάποιες μέρες στην επιστήμη να μετρήσει την επίπτωση. Όταν αυτό συμβεί και έχουμε μια πραγματική εικόνα, μετά θα συζητήσουμε για ένα επόμενο βήμα και η εστίαση ακόμα απέχει. Δεν είναι η ώρα της εστίασης».

Ο κος Γεωργιάδης πρόσθεσε για το θέμα της εστίασης ότι «θα είναι σίγουρα σε εξωτερικούς χώρους και αποκλείεται να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε κανονικά, με κλειστές τις πόρτες και με πλήρη ισχύ τετραγωνικών σε κάθε κατάστημα. Θα γίνει με θερμαντικά σώματα εξωτερικά, γι’ αυτό δίνουμε την επιδότηση. Η παλιά μας ζωή απέχει αρκετά. Eγώ έχω προσπαθήσει να κρατήσω χαμηλά τις προσδοκίες, γιατί ξαφνικά δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες».

Παράλληλα προσδιόρισε το άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης ακόμα πιο μακριά χρονικά από το άνοιγμα της εστίασης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.