Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις καταγγελίες

Η Ολυμπιονίκης εξηγεί τα επόμενα βήματά της.
Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις καταγγελίες

Την πρώτης της ανάρτηση στα social media μετά τις καταγγελίες της και το τσουνάμι εξελίξεων που έφεραν στον χώρο της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο, έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Στην ανάρτηση εξήγησε πώς θα κινηθεί νομικά τις ημέρες που ακολουθούν αλλά και τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από μία ομάδα ανθρώπων για να πολεμήσουν την κατάχρηση εξουσίας γενικότερα, υπογραμμίζοντας ότι η προσωπική της περιπέτεια δεν είναι ένα μεμονωμένο ζήτημα.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης που λαμβάνω σε μια στιγμή δοκιμασίας για μένα και την οικογένειά μου. Με συγκινούν και μου δίνουν δύναμη!

Θέλω όμως να επαναλάβω, ότι η προσωπική μου περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο εμένα. Είναι μέρος ενός συνολικού και χρόνιου προβλήματος που αφορά στην κατάχρηση εξουσίας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην παρούσα διοίκηση της ΕΙΟ. Αυτό το συνολικό πρόβλημα ήρθε στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος μίλησε από το βήμα της Βουλής για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Είμαστε μια ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον αγώνα μας ως ομάδα, υπηρετώντας τα πιο υψηλά ιδανικά του αθλητισμού. Είμαστε αποφασισμένοι να μην εστιάσουμε ο καθένας στο προσωπικό του θέμα, την προσωπική του τραυματική εμπειρία, αλλά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να βγουν όλα στο φως. Ακόμα και αυτά που μέχρι και σήμερα είναι στο σκοτάδι. Να ενθαρρύνουμε όλες και όλους να μιλήσουν!!

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές μου και όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, ώστε ενωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα.

Με αυτό το σκεπτικό, επιλέγω να προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας και όχι την προσωπική μου νομική εκπροσώπηση. Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Στόχος και κίνητρό μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό»

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ