Μόνο ντροπή: Η φωτό του Αρκά για το εμβόλιο που κατέβηκε άρον άρον

Ιστορική στιγμή: Το πρώτο αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Pic)

Οι αρνητές έκαναν πάλι το θαύμα τους

Πάνω που λέμε ότι τα ‘χουμε δει όλα σε αυτή χώρα έρχεται ένα νέο χτύπημα να μας κάνει να αναθεωρήσουμε. Αυτή τη φορά το νέο…θαύμα με τους αρνητές του εμβολίου συνέβη στην σελίδα του Αρκά.

Ως γνωστόν ο σκιτσογράφος τον τελευταίο καιρό ανεβάζει περισσότερες φωτογραφίες του κόσμου με τα μπλουζάκια με τους ήρωές του, παρά σκίτσα. Έτσι, πριν από λίγες μέρες στη σελίδα του στο Facebook ανέβηκε μια φωτογραφία μιας κοπέλας με μπλουζάκι Αρκά την ώρα που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Το τι ακολούθησε στα σχόλια ένας μέσος νους δεν μπορεί να το συλλάβει. Οι αρνητές του εμβολίου άρχισαν να βρίζουν και να χυδαιολογούν με αποτέλεσμα μετά από λίγο η φωτό της κοπέλας να κατέβει από τη σελίδα.

Οι διαχειριστές της με μια ανάρτησή τους εξήγησαν για ποιο λόγο εξαφανίστηκε ξαφνικά η φωτό μετά τα ντοπιαστικά γεγονότα που ακολούθησαν. Αναλυτικά όσα έγραψαν:

«Η φωτογραφία με την εμβολιαζόμενη φίλη κατέβηκε, όχι γιατί μας τρόμαξαν τα κακοήθη σχόλια των ηλιθίων, αλλά γιατί η ίδια η εικονιζόμενη μας το ζήτησε. Ας μην θεωρούν λοιπόν οι ανεγκέφαλοι ότι μας πτόησαν. Διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για το bullying των τραμπούκων του πληκτρολογίου που ανάγκασε τη φίλη να μας ζητήσει να αποσύρουμε της φωτογραφίας της».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.