«Γράψτε λάθος»: Η συγγνώμη του Χατζηνικολάου στον Βαξεβάνη για το προσβλητικό tweet (Pics)

Μια νέα κόντρα για ένα retweet.
Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηνικολάου για την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για ένα tweet που έκανε και που καλούσε τον Νάσο Ηλιούπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τα… τρολ του.

Αφορμή ήταν η σφοδρή κριτική που δεχόταν για τη συνέντευξη που θα έδινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 πριν ακόμη βγει στο φως της δημοσιότητας. Οι δύο άνδρες έλυσαν τις όποιες διαφορές τους μέσω του ραδιοφωνικού αέρα.

Ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο.

Αυτή τη φορά ένα retweet ήταν αρκετό για να ξεσπάσει μία νέα κόντρα. Ο δημοσιογράφος έκανε παράθεση στον προσωπικό του λογαριασμό μία αναφορά ενός χρήστη για τον Κώστα Βαξεβάνη και την σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πήρα θέση σε όσα λένε στον @NChatzinikolaou για τη συνέντευξή του με το Μητσοτάκη. Το έκανα γιατί τον θεωρώ δημοσιογράφο και η δουλειά του δεν κρίνεται με αυτό τον τρόπο. Ο ίδιος ωστόσο έκανε rt αυτή την άποψη για συναδέλφους του. Μπράβο Νίκο» ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με τη σειρά του: Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου tweet. Η αναπαραγωγή του από συνεργάτη μου ήταν λάθος. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει συνάδελφο μου με τον τρόπο αυτό, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ με κάποια άποψη του. Γράψτε λάθος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ