Ανήκουστο! Ιερέας υποστηρίζει ότι κοινώνησε από την ίδια λαβίδα με ασθενείς του ιού και δεν κόλλησε

Τι ανάφερε ιερέας από το Αγρίνιο για την προσωπική του εμπειρία.

Ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου πατήρ Κ. Καντάνης, κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του μετά τη Θεία λειτουργία την ημέρα των Θεοφανείων, μετέφερε την προσωπική του εμπειρία για να αποδείξει ότι ο κορωνοϊός δε μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία.

Ο ιερέας υποστήριξε στους ελάχιστους πιστούς που βρισκόντουσαν στον ναό την ημέρα των Φώτων, αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν σε ζωντανή σύνδεση τη Θεία Λειτουργία, ότι του ζητήθηκε από ζευγάρι θετικό στον κορωνοϊό να κοινωνήσουν.

Οι ασθενείς είχαν πυρετό και τα άλλα συμπτώματα της ασθένειας, κοινώνησαν ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος μετάλαβε από την ίδια λαβίδα με αυτούς. Στη συνέχεια υπέβαλε τον εαυτό του σε τεστ για τον covid-19 το οποίο βγήκε αρνητικό, κατά δήλωσή του.

Αυτό κατά τον ίδιο αποδεικνύει ότι ο ιός δε μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία γιατί περιέχει Χριστό. Στο ίδιο του κήρυγμα δήλωσε ότι μόνο στο Αγρίνιο με 700 ανθρώπους να κοινωνούν θα έπρεπε να έχουν γεμίσει με κρούσματα όμως αυτό δε γίνεται λόγω της ιερότητας της Θείας Κοινωνίας.

Παρόλα αυτά ζήτησε στους άλλους χώρους να τηρούν οι πιστοί τα μέτρα των ειδικών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.