Αποκαλυπτικά στοιχεία: Τι πραγματικά συμβαίνει με την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

Αποκαλυπτικά στοιχεία: Τι πραγματικά συμβαίνει με την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

Το κορίτσι από το Ηράκλειο και η άγνωστη σχέση της με έναν μεγαλύτερο άντρα.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε στο φως μιλώντας στο MEGA ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πατέρας της 17χρονης Μάγιας που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και αναζητείται από τους δικούς της ενεργοποιώντας τις αρχές.

«Είχε ερωτευτεί έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε σχέση, η κόρη μου ήταν ερωτευμένη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο περιθωριακό, τον οποίο ψάχνουμε εμείς και οι Αρχές, με την υπόνοια ότι η κόρη μου βρίσκεται μαζί του. Εγώ προσωπικά το πιστεύω», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας για πρώτη φορά για τρίτο ενήλικο πρόσωπο που ο ίδιος

«Συζητάμε για έναν άνθρωπο που δεν ζούσε κάπου σταθερά, τρεφόταν από τα σκουπίδια, είναι από το εξωτερικό, έχει ζήσει σε πέντε χώρες, μιλάει πέντε γλώσσες. Η κόρη μου εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, περίπου στις 15:30. Την είδε κάποιος γνωστός μας. Είχε πει ότι θα πάει βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, έκλεισε το κινητό της και έκτοτε δεν έχουμε νέα της» επεσήμανε ο πατέρας της 17χρονης.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο άνδρας ζούσε στο Ηράκλειο Κρήτης και γνωρίστηκε με τη Μάγια τυχαία στον δρόμο και πλέον έχει εξαφανιστεί.

«Επειδή παίρνει φαρμακευτική αγωγή την οποία έχει κόψει τώρα επειδή λείπει, δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται τώρα. Ήταν ένα παιδί εντελώς αθώο, να το είχε διοργανώσει μόνη της μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Δεν μας έχει αφήσει κανένα σημείωμα. […] Την περιμένουμε με αγάπη, εγώ, η μητέρα, ο αδερφός, οι γατούλες» τόνισε ο πατέρας της Μάγιας απευθυνόμενος στο τέλος στην κόρη του ζητώντας να επιστρέψει πίσω στους δικούς της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.