Η Ραχήλ Μακρή τερματίζει τις θεωρίες συνωμοσίας – Η απάντηση της νοσοκόμας

Η Ραχήλ Μακρή τερματίζει τις θεωρίες συνωμοσίας - Η απάντηση της νοσοκόμας

Η πρώην βουλευτής πήρε την επιστημονική απάντηση που δεν περίμενε.

Την ευκαιρία να γεμίσει τις σελίδες και τα προφίλ της με συνωμοσιολογικές θεωρίες, βίντεο και συνδέσμους από «ψεκασμένες» ειδήσεις είχε τη χθεσινή ημέρα η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή με αφορμή τους πρώτους  live εμβολιασμούς στην Ελλάδα.

Σε μία από τις αναρτήσεις της ανέβασε τη φωτογραφία της πρώτης νοσηλεύτριας που εμβολιάστηκε έχοντας κυκλώσει ένα διακοσμητικό χεράκι που είχε καρφιτσωμένο στη στολή της η νοσηλεύτρια, προσθέτοντας τη λεζάντα:

«Με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η προϊσταμένη που έκανε πρώτη το εμβόλιο στον Ευαγγελισμό.
Ρωτάνε τι φοράει στο πέτο. Απο όσο γνωρίζω την Εβραϊκή παλάμη χαμσά.»

Η Ραχήλ Μακρή τερματίζει τις θεωρίες συνωμοσίας - Η απάντηση της νοσοκόμας

Η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα διάβασε χτες μία σειρά από θεωρίες συνωμοσίας που διέδιδαν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου, μεταξύ αυτών και η Ραχήλ Μακρή, εμπλέκοντας και το όνομά της και έσπευσε να απαντήσει με επιστημονικό τρόπο σε ό,τι διάβασε για τα εμβόλια.

«Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω….

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο. Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη. Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να εχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.