Πολύ άσχημη εξέλιξη για τα Jumbo

Η εταιρεία Jumbo ανακοίνωσε ότι δεν είχε γνώση της δράσης Παπαευαγγέλου

Φέτος δεν είναι η χρονιά τους

Το 2020 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές της δεκαετίας τόσο για τους πολίτες, όσο και για τις επιχειρήσεις. Μια από αυτές που παρακαλάνε να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2020 είναι και τα Jumbo του Απόστολου Βακάκη.

Εκτός των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπισαν φέτος τα Jumbo ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα. Πλέον Κωτσόβολος και Lidl μπήκαν στα…χωράφια τους και μάλιστα με άγριες διαθέσεις σπάζοντας οριστικά την κυριαρχία τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα Jumbo δεν κάνουν click away και διεκδικούν πλέον μερίδιο από την χριστουγεννιάτικη αγορά, πουλώντας για πρώτη φορά παιχνίδια.

Διαβάστε κι αυτό: Σπάει την γκαντεμιά: Το μοναδικό ζώδιο που θα δει λεφτά και τύχη το 2021

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Lidl η οποία αποφάσισε να πουλήσει παιχνίδια με τηλεφωνικές παραγγελίες και click away.

Δείτε επίσης: H φωτό που «καίει» τον Βασιλάκο – Με αυτήν την παίκτρια του Bachelor συναντήθηκε κρυφά (Pic)

Η παραγγελία γίνεται τηλεφωνικώς με τους καταναλωτές να αναφέρουν την περιγραφή και τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και το κατάστημα που τους εξυπηρετεί για την παραλαβή του.

Πράγμα που σημαίνει ότι η αγορά ανοίγει, νέοι παίκτες διεκδικούν κομμάτι της πίτας, που χάνουν πλέον τα Jumbo…

Δείτε κι αυτό:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.