Η παρέμβαση Τσιόδρα που άλλαξε την απόφαση για το click away

«Είναι αδύνατον αυτή την στιγμή...»: Γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν την φράση Τσιόδρα

Τι ανέφερε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος και άλλαξε η απόφαση.

Σε ρυθμούς click away κινείται η αγορά από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα του λιανεμπορίου άνοιξαν με τη μέθοδο του click away όπου ο καταναλωτής μπορείς να κάνει παραγγελία μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου και να την παραλάβει από το κατάστημα μετά από ραντεβού.

Το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων αποτέλεσε γρίφο για δυνατούς λύτες αφού οι επιστήμονες είχαν ισχυρούς ενδοιασμούς ως προς τον συνωστισμό που θα δημιουργούνταν. Από την άλλη οι καταστηματάρχες θα έχαναν πολύ μεγάλο μέρος του τζίρου τους αφού βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω, τα καταστήματα που θα καταφέρουν να ανοίξουν και με τηλεφωνικές παραγγελίες το οφείλουν στον Σωτήρη Τσιόδρα.

Την περασμένη Πέμπτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real news» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την άποψή του για το click away.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του καταστήματος, να κάνουν την παραγγελία τους και να την παραλαμβάνουν όπως θα ορίζεται σχετικώς με τον πελάτη. Στη συνέχεια κ. Τσιόδρας που άκουγε προσεκτικά μέχρι εκείνη την ώρα, πήρε το λόγο και με το γνωστό του μειλίχιο ύφος αναρωτήθηκε: «Και ο τσαγκάρης της γειτονιάς μου, που δεν έχει ιστοσελίδα, τι θα κάνει υπουργέ μου, δεν θα δουλέψει;».

Μετά την τοποθέτηση Τσιόδρα υπήρξε προβληματισμός και ελήφθη η κυβερνητική απόφαση, οι παραγγελίες να μην γίνονται μονάχα ηλεκτρονικά αλλά και τηλεφωνικά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι καταστηματάρχες που δεν διαθέτουν site. Κάπως έτσι άλλαξε και η απόφαση για το click away που προέβλεπε αρχικά μόνο παραγγελίες μέσω ίντερνετ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.