Σοκ και δέος: Η 35χρονη με το βιτριόλι πήγε να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα στο νοσοκομείο

Ντοκουμέντο: H μοναδική λήψη της «μαυροφορεμένης» χωρίς μεταμφίεση που έλυσε τα χέρια των αρχών (Vid)

Μια αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και δέος.

Ήταν μία υπόθεση που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο. Τον περασμένο Μάιο μία κοπέλα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό έξω από κτίριο που στεγαζόταν η δουλειά της. Η ίδια χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πολλούς μήνες.

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση συνελήφθη μία 35χρονη ως φερόμενη δράστιδα ενώ μετά την απολογία της προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με όσα βγήκαν εκείνη την περίοδο στο φως της δημοσιότητας η ερωτική αντιζηλία ήταν ο λόγος που η φερόμενη δράστιδα προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της.

Όπως φαίνεται όμως το σχέδιό της είχε κι άλλα βήματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, η προφυλακισμένη για την υπόθεση σχεδίαζε επίθεση στην άτυχη Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η φερόμενη ως δράστιδα έψαχνε τρόπο μέσω του internet για να προμηθευτεί υδροκυάνιο όπως αποκαλύπτει το λάπτοπ που βρέθηκε. Υπάρχουν ακόμη αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα και είχε κατεβάσει στο λαπτοπ σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχει συνεργός και έχοντας ορισμένα στοιχεία από την αρχή στα χέρια τους, εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Θυμίζουμε ότι η κατηγορουμένη αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στις Αρχές κατά την παρουσία της στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.