Η Ακρίτα προσπάθησε να «δικάσει» τους επικριτές του Τσίπρα σε μία φράση

«Κύριε πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε χαμό (Pics)

Η αναφορά της στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

Το θέμα της παραπολιτικής κόντρας των δύο τελευταίων ημερών είχε στραφεί γύρα από το πρόσωπο που πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με σύσσωμα τα Μέσα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία αλλά και βουλευτές της να ασχολούνται με τη μίσθωση κατοικίας του στα Λεγραινά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε τα στοιχεία για το περιβόητο σπίτι στο οποίο ανέφερε ότι το μηνιαίο ενοίκιο της κατοικίας, εμβαδού 142 τ.μ., δίπλα στη θάλασσα, είναι 500 ευρώ τον μήνα για τα 3 πρώτα χρόνια και 900 ευρώ για το τέταρτο έτος. Ο κ. Τσίπρας αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή του ότι το εξοχικό έχει ανακαινιστεί με έξοδα του ιδιοκτήτη και κόστισε 20.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά η ειρωνία διαδέχτηκε την ανάρτηση για το ύψος του ενοικίου και πολλά σάιτ και κανάλια συνέχισαν την αναπαραγωγή του θέματος.

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της μετέφερε κατά την άποψή της, αυτό που κανένα από τα υπόλοιπα μέσα δε σχολίασε και αφορά την περιουσία του νυν πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε μία ανάρτησή της, μέσα σε μία πρόταση έστρεψε τη συζήτηση από το ένα ακίνητο που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στα Λεγραινά στα 32 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πόθεν έσχες του. Η ανάρτηση της δημοσιογράφου έγραφε:

«Όταν βαριέμαι στην καραντίνα, διαβάζω το Πόθεν Εσχες του Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα. Α και Βολταίρο.», ενώ στο πρώτο σχόλιο της ανάρτησης κοινοποιούσε τον σύνδεσμο από το θέμα στα Νέα για την ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού.

Η Ακρίτα προσπάθησε να «δικάσει» τους επικριτές του Τσίπρα σε μία φράση

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.