Με βίντεο – έπος για τον Νότη Σφακιανάκη επέστρεψε το Ράδιο Αρβύλα (Vid)

Με βίντεο - έπος για τον Νότη Σφακιανάκη επέστρεψε το Ράδιο Αρβύλα (Vid)

Tι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» έγινε χτες, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, από τη γνωστή πλέον νέα της διαδικτυακή πλατφόρμα στο Youtube και όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο θέμα που τους απασχόλησε στη σάτιρα της επικαιρότητας δεν ήταν άλλο από τη σύλληχη του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής ο Γίαννης Σερβετάς υποδύεται τον Νότη Σφακιανάκη σε μία απολαυστική συνέντευξη με δημοσιογράφο τον Αντώνη Κανάκη. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες ξεπερνώντας τα 100.000 views.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή της εκπομπής που είχε ξεκινήσει και προβαλλόταν για πολλά χρόνια τηλεοπτικά, μέχρι να μεταπηδήσει στο διαδίκτυο, έγινε από τα social media του Αντώνη Κανάκη ο οποίος είχε ανεβάσει το trailer και είχε ανακοινώσει ότι τη Δευτέρα η εκπομπή επανέρχεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star «Φωλιά των Κού Κου», ο Αντώνης Κανάκης αναμένεται να επιστρέψει πολύ σύντομα στην τηλεόραση. Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι η επιστροφή του θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2021 με καθημερινή εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται στην prime time ζώνη καναλιού. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το τηλεοπτικό κανάλι που θα φιλοξενεί την εκπομπή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.