Ακρίτα κατά Λοβέρδου: Κυβερνάει αυτός τώρα – Τον πληρώνουμε για gossip ειδήσεις

Ξέσπασε η δημοσιογράφος κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ακρίτα κατά Λοβέρδου: Κυβερνάει αυτός τώρα - Τον πληρώνουμε για gossip ειδήσεις
H δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα ξέσπασε κατά του βουλευτή και δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου, μετά τη χθεσινή του ανάρτηση στην οποία είχε ανεβάσει άρθρο που την αφορούσε και αναφερόταν στην κριτική της μέσω Facebook στις βόλτες με ποδήλατο του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα.
Η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε δυο screenshots από τις τελευταίες αναρτήσεις του βουλευτή και οι δύο περιείχαν συνδέσμους του ίδιου σάιτ και αναρωτήθηκε για ποιο πράγμα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός ως βουλευτή κυβερνόντος κόμματος σε καιρό πανδημίας.

Η ίδια έδωσε την απάντηση στη ρητορική της ερώτηση κατακεραυνώνοντας τον ίδιο αλλά και τους ψηφοφόρους του.

«Κυβερνάει αυτός τώρα. Προσέξτε το. Δεν ποστάρει ούτε ως δημοσιογράφος ούτε ως πολίτης. Ως βουλευτής της ΝΔ ποστάρει. Του κόμματος που είναι κυβερνηση σε καιρό πανδημίας. Με νεκρούς, διασωληνωμενους, ανέργους, άστεγους. Με μια οικονομία που βουλιάζει, με ένα σύστημα υγείας να καταρρέει, με έναν λαό σε απόγνωση.
Κυβερνάει αυτός τώρα. Τού πληρώνουμε βουλευτική αποζημίωση για τί ακριβώς; Για να κάνει τη ζωή μας λίγο καλύτερη; Λίγο πιο ανθρώπινη; Τον πληρώνουμε για να εργάζεται νυχθημερόν για όλους εμάς;
Όχι βέβαια, ούτε κατά διανοιαν. Τον πληρώνουμε για να αναρτά gossip ‘ειδήσεις’ – γιατί προφανώς βαριέται και δεν ξέρει πώς να να περάσει η ώρα του. Γι’ αυτό τον πληρωνουμε. Να τον χαίρεστε οι ψηφοφόροι του!
Όλοι εμείς οι πολίτες έχουμε κάθε δικαιωμα να κρίνουμε την εξουσία. Αυτός όμως είναι η Εξουσία. Κι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε εκείνον και σε εμάς».
Ακρίτα κατά Λοβέρδου: Κυβερνάει αυτός τώρα - Τον πληρώνουμε για gossip ειδήσεις
Ακρίτα κατά Λοβέρδου: Κυβερνάει αυτός τώρα - Τον πληρώνουμε για gossip ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ