Έξαλλος ο Κούγιας με Σκορδά: Αποχωρώ από την εκπομπή, θέλει να κάνει την έξυπνη

Αναπαράσταση του εγκλήματος της Ρόδου ζητάει ο Κούγιας

Αποχώρησε σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομπή.

Eπεισοδιακή ήταν ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση του συνήγορου του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» του Αντ1 προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση της σύλληψης και των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν στον πελάτη του.

Τα πρώτα λεπτά της κουβέντας κυλούσαν ομαλά με τον δικηγόρο να αναφέρει τη θέση του πελάτη του και τα στοιχεία της υπόθεσης μέχρι τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις από το στούντιο της εκπομπής.

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να μην τον διακόπτουν γιατί θα φύγει αλλά η παρουσιάστρια επέμενε λέγοντας «Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», ενώ συνέχισε τις ερωτήσεις αν λόγω της σύλληψης δε θα έπρεπε να μπουν κανονικά χειροπέδες στην τραγουδιστή, ρωτώντας σαν πολίτης.

Ο συνήγορος του καλλιτέχνη δεν την απαντησε σχολιάζοντας «Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας. Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ», αποχωρώντας σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομπή με την Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη και να βγάζει το κινητό της λέγοντας:

«K. Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;», με ένα μέλος του πάνελ να συμπληρώνει ότι ήταν μία σκέτη αγόρευση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.