Κούγιας για Σφακιανάκη: «Τα ναρκωτικά μπορεί να παράπεσαν από άλλους»

Κούγιας για Σφακιανάκη: «Τα ναρκωτικά μπορεί να παράπεσαν από άλλους»

Τι υποστήριξε ο συνήγορος του τραγουδιστή

Για την παραπομπή του πελάτη του Νότη Σφακιανάκη σε δίκη μετά την απαγγελία κατηγοριών από τον εισαγγελέα για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι δεν ευσταθούν οι αρχικές πληροφορίες ότι ο τραγουδιστής παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του.

«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δική του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε πως ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του. […]Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε»

Όσον αφορά το όπλο χωρίς ανανεωμένη άδεια που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή ο συνήγορός του υποστήριξε ότι είχε για πολλά χρόνια άδεια μονίμου κατοχής την οποία δεν ανανέωσε το κράτος.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του μίλησε για τον πελάτη του και τη θέση του για τα φάρμακα: «Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα, πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.