Ξέσπασμα Μπέου: «Πήρα το φάρμακο του Τραμπ – Έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δε με κολλάνε»

Ξέσπασμα Μπέου: «Πήρα το φάρμακο του Τραμπ - Έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δε με κολλάνε»

Ο δήμαρχος του Βόλου για την κατεβασμένη μάσκα.

Στο Open και την εκπομπή Δίκη βρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κατέβασμα της μάσκας του στη βόλτα του στους δρόμους της πόλης του. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας στα μέσα του Οκτωβρίου είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό όμως χτες βράδυ μιλώντας στο Open υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει αντισώματα και δεν κολλάει ο ίδιος ούτε κολλάει τους άλλους γύρω του.

«Η μάσκα είναι από κάτω, τη φοράω δίπλα στο αυτί μου. Πλέον έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δεν με κολλάνε. Όμως σε μία βόλτα που έκανα, τα 50 λεπτά φορούσα τη μάσκα και έτυχε σε λίγα λεπτά να τη βγάλω να πιω νερό. Μη δίνετε σημασία εσείς, ο Μαρινάκης τα κάνει αυτά. Το έδειξαν τα σάιτ, ασχολήθηκαν με αυτό, δεν ασχολήθηκαν ότι βγήκα στην παγωνιά να δω την πόλη. Είπα ότι ήταν λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, ένα στιγμιαίο λάθος, άλλοι έκαναν παιδιά από στιγμιαίο λάθος. Έτυχε να πιω έναν νερό, έναν καφέ, κατέβασα τη μάσκα και ήταν λάθος».

«Ευχαριστώ τον Θεό που αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ και τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας», συμπλήρωσε ενώ μίλησε και για την εμπειρία του όντας θετικός πριν λίγες εβδομάδες στον covid-19.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, ούτε διάρροια, είχα γεύση. Πονούσαν μόνο τα κόκαλά μου, είχα μυαλγίες και από ανησυχία έκανα δύο μοριακά τεστ. Μετά από εννέα μέρες, το τρίτο βγήκε θετικό. Θεωρώ ότι όλοι την ίδια θεραπεία παίρνουμε. Μέσα από ορό έπαιρνα ένα κοκτέιλ φαρμάκων και όταν ρώτησα τους γιατρούς μου είπαν πως ήρθε από τις ΗΠΑ και πιστεύουν ότι αυτό είχε πάρει και ο Τραμπ»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.