Το ατυχές σχόλιο του Αρνιακού για τους διασωληνωμένους προκάλεσε την οργή του κοινού (Vid)

Η έκπληξη από την αναφορά του μετεωρολόγου στο δελτίο του καιρού.
Το ατυχές σχόλιο του Αρνιακού για τους διασωληνωμένους προκάλεσε την οργή του κοινού (Vid)

Με αρχική έκπληξη που μετατράπηκε σε οργή στα social media υποδέχτηκε το κοινό το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού του Αντ1 με τον Τάσο Αρνιακό, με το κείμενο που είχε ετοιμάσει για το δελτίο του να έχει μία ατυχέστατη αναφορά στους διασωληνωμένους ασθενείς του κορωνοϊού που παλεύουν για τη ζωή τους στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

Με τις φράσεις «O χειμώνας άφησε τις βόλτες του αφήνοντας τα πρώτα λευκά χνάρια ψηλά στα βουνά. Αλλά και στις εντατικές οι διασωληνωμένοι αυξάνονται με φόντο τα πρόωρα λαμπιόνια των Χριστουγέννων που τρεμοσβήνουν σαν τις ελπίδες», o Tάσος Αρνιακός ξεκίνησε το δελτίο καιρού το βράδυ της Τρίτης και μαζί ένα μπαράζ αντιδράσεων.

Η ατυχέστατη επιλογή των παρομοιώσεών του για τις ελπίδες των διασωληνωμένων που τρεμοπαίζουν σαν τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων αλλά και ο μακάβριος τρόπος που αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει μέσα σε ένα δελτίο καιρού προκάλεσαν τα σκληρά σχόλια των χρηστών.

Θυμίζουμε ότι μετεωρολόγος κατάφερε να ξεσηκώσει αντιδράσεις, από τον τρόπο που επέλεξε για να ντύσει το δελτίο καιρού, για δεύτερη φορά μετά το 2019 όταν και είχε αναφερθεί σε κύματα προσφύγων: «Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ