Ο μύθος για τα παιδιά καταρρίπτεται: Οι μαρτυρίες για την παραλίγο διασωλήνωση μωρού

Αλλάζει το σύστημα Υγείας - Οι πέντε αποφάσεις της Κυβέρνησης

Η μαρτυρία της νοσηλεύτριας που συγκλονίζει.

Μπορεί τα δεδομένα να δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πλειοψηφία των διασωληνωμένων και των θυμάτων του covid-19 είναι μεγάλης ηλικίας και πάσχοντες από υποκείμενα νοσήματα, τα τελευταία δεδομένα όμως δείχνουν ότι ο ιός μπορεί να αποβεί καταστροφικός ακόμα και για την υγεία παιδιών.

Όχι μόνο εφήβων, μέχρι και μωρών χωρίς απαραιτήτως να πάσχουν από κάποιο υποκείμενο νόσημα. Η μαρτυρία μάλιστα μίας εθελόντριας νοσηλεύτριας στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης συγκλονίζει.

Μιλώντας στην κάμερα του Open μετά το τέλος την βάρδιάς της, η Μαρία Μιλτσούδη αποκάλυψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες να αποφύγει τη διασωλήνωση ένα βρέφος 22 μηνών, το οποίο ήρθε από τις Σέρρες. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη 5 παιδιά ηλικίας έως 16 ετών.

Η νοσηλεύτρια ζήτησε από όλους να τους βοηθήσουν και να μπορέσουν και οι υγειονομικοί να βοηθήσουν τον κόσμο ενώ ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες, γιατί είναι πολύ φορτωμένο από ιικό φορτίο το περιβάλλον.

Όπως αποκάλυψε η νοσηλεύτρια στη μονάδα του νοσοκομείου που περιθάλπει παιδιά, «έρχονται συνέχεια παιδιά. Τα κρεβάτια δεν αδειάζουν ποτέ», μαρτυρώντας έτσι την κρισιμότητα της προσοχής ακόμα και στις μικρές ηλικίες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.