Βελόπουλος για εμβόλιο: «Δε θα κάνω το σώμα μου πειραματόζωο»

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης που βάζει φωτιά.

Σε μία ανατρεπτική και προκλητική δήλωση εν μέσω πανδημίας και δεύτερου lockdown προέβη ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που προανήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου Σ. Πέτσας.

«Η κυβέρνηση ζήτησε από όλους μας συναίνεση. Εμείς τη δώσαμε. Αλλά η δήλωση του κ. Πέτσα εμένα με βρίσκει πολύ αντίθετο. Είπε ότι μπορεί να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Τι θα πει υποχρεωτικό το εμβόλιο; Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό αν δεν θέλει;», ήταν η αρχική δήλωση του κ. Βελόπουλου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη γνώμη του για τους εμβολιασμούς ενώ συνέχισε:

«Υπάρχουν ενστάσεις από επιστήμονες. Το σώμα μας είναι δικό μας. Τα εμβόλιο χρειάζεται δοκιμές τριών ετών. Τώρα έγιναν δοκιμές 7-8 μηνών. Θα κάνω εγώ το σώμα μου πειραματόζωο;». O κύριος Βελόπουλος αναφέρθηκε και στις παλαιές δηλώσεις του κου Γώγου σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του lockdown σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις αντίθετες επιστημονικές γνώμες σχετικά με την απολυτότητα των όσων αποφασίζονται.

«Βγαίνει η μία εταιρεία και λέει 90% επιτυχία, βγήκε μία άλλη και λέει 93%, χτες βγαίνει η προηγούμενη και αλλάζει το 90% σε 94%. Αυτό εμένα με ενοχλεί σαν άνθρωπο. Θεωρώ ότι όλα γίνονται για τα λεφτά», συμπλήρωσε ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης κλείνοντας την τοποθέτησή του για τους εμβολιασμούς που αναγγέλθηκαν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.