Η πιο «μαύρη» ανάρτηση του Αρκά για την πανδημία ξεσήκωσε αντιδράσεις χωρίς να περιέχει σκίτσο

25.000 αντιδράσεις σε λίγες ώρες: Το μυθικό σκίτσο του Αρκά για την Παρασκευή και 13

Η επιλογή της ημέρας και του θέματος έφτασε κάποιους σε ακραία σχόλια.

Την επέτειο του Πολυτεχνείου επέλεξε ο Αρκάς για να κάνει την πιο «μαύρη» αλλά και αμφιλεγόμενη ανάρτησή του στη σελίδα του, μετά μάλιστα από μία ολόκληρη ημέρα με φωτογραφικά και βίντεο ντοκουμέντα από την αυθαιρεσία και τη βίαιη καταστολή από την πλευρά της αστυνομίας, όχι μόνο σε δημόσιους χώρους αλλά και μέσα σε σπίτια.

Οι καταγγελίες μέσα στην ημέρα για τις αντισυνταγματικές πολιτικές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απαντήθηκαν από την ανάρτηση του Αρκά η οποία για πρώτη φορά δεν περιείχε σκίτσο αλλά μια φωτογραφία και μία λεζάντα.

Ο σκιτσογράφος επέλεξε ένα μαύρο φόντο και ένα κρεβάτι από ΜΕΘ συμπληρώνοντας τη μακάβρια αλλά για άλλους ρεαλιστική ανάρτηση με τη λεζάντα «ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ».

Η πιο «μαύρη» ανάρτηση του Αρκά για την πανδημία ξεσήκωσε αντιδράσεις χωρίς να περιέχει σκίτσο

Η ανάρτηση γέμισε με σχόλια ανθρώπων που συμφωνούσαν με τη μακάβρια ανάρτηση αλλά και πολλών που αντέδρασαν αρνητικά κατηγορώντας τον σκιτσογράφο για ξέπλυμα της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων χρησιμοποιώντας τον φόβο των πολιτών για τον θάνατο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.