Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης: «Μου έχουν κοπεί τα πόδια…»

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης: «Μου έχουν κοπεί τα πόδια...»

Θετικός στον κορωνοϊό ο ίδιος και η σύντροφός του.

Ο παρουσιαστής και tatto artist Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια η οποία κατά τη δήλωσή του διεγνώσθη επίσης θετική στον covid-19.

Η κατάσταση που περιγράφει ο παρουσιαστής είναι απελπιστική, τόσο για την προσωπική του υγεία όσο και γι’ αυτό που αντίκρισε στο νοσοκομείο και όπως χαρακτηριστικά περιγράφει οι γονείς μας δε θα άντεχαν αυτόν τον διάολο μέσα τους.

Σε μήνυμα που έστειλε και ανέγνωσε συνεργάτης της Κατερίνας Καινούριου, ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει: «Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.